Hari ni Hangat ke hangit??

    Share

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18077
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:46 am

    puteri23 wrote:

    nie merajuk ke ape nie hehee
    nk kena pujuk ker
    specky specky

    xyah la pujuk2.......... malumalu malumalu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:47 am

    Kehidupan wrote:

    xyah la pujuk2.......... malumalu malumalu

    btl ke nie??
    tak menyesal
    music music


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18077
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:49 am

    puteri23 wrote:

    btl ke nie??
    tak menyesal
    music music

    xnyesal pun......... malumalu malumalu

    dah biasa di guriskan hati tanpa di pujuk nih......... malumalu malumalu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:58 am

    Kehidupan wrote:

    xnyesal pun......... malumalu malumalu

    dah biasa di guriskan hati tanpa di pujuk nih......... malumalu malumalu

    alahai sedih je aku dgr nie gelakkecik gelakkecik gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18077
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 1:12 am

    puteri23 wrote:

    alahai sedih je aku dgr nie gelakkecik gelakkecik gelakkecik

    lalalalala~~~~ music music

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14642
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by pinkrabbit on Sun 26 Apr 2009, 1:16 am

    eyes143 wrote:hangit ari ni!!!!
    Mengong betul AF ni!!!!!

    sabar2.. mawi dulu tersingkir pun masuk balik... malumalu

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Sun 26 Apr 2009, 1:30 am

    pinkrabbit wrote:
    eyes143 wrote:hangit ari ni!!!!
    Mengong betul AF ni!!!!!

    sabar2.. mawi dulu tersingkir pun masuk balik... malumalu

    dasyat gak undi terkini kali ni..
    isma ngan aril sma2 last padahal slama ni isma ngan aril ranking tu.. confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Sun 26 Apr 2009, 2:56 am

    ari ni hangit!!!
    pagi2 lg bg skit otak aku!!
    huh!!
    dah aku ckp tamo, tamo la...!!
    aku dah tolak dgn cara elok pun ko tanak phm ke..??? geramsgt


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18077
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 8:22 am

    hari yang cool.......... terharu

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14642
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by pinkrabbit on Sun 26 Apr 2009, 11:35 am

    eyes143 wrote:ari ni hangit!!!
    pagi2 lg bg skit otak aku!!
    huh!!
    dah aku ckp tamo, tamo la...!!
    aku dah tolak dgn cara elok pun ko tanak phm ke..??? geramsgt

    lame2 paham la nanti... specky

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:19 pm

    ari nie hangat skit....dh baik2 balik ngan org tuu flying kiss flying kiss


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Sun 26 Apr 2009, 1:28 pm

    pinkrabbit wrote:
    eyes143 wrote:ari ni hangit!!!
    pagi2 lg bg skit otak aku!!
    huh!!
    dah aku ckp tamo, tamo la...!!
    aku dah tolak dgn cara elok pun ko tanak phm ke..??? geramsgt

    lame2 paham la nanti... specky

    dia tak phm jugak laaaaaaa..
    waaaaaa...
    tak dpt kat ms, cari kat tepon lak..
    waaaaaaaaaa.. geramsgt


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15646
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Gila Komik on Sun 26 Apr 2009, 1:36 pm

    bye bye baru smpai putrajaya...argghh penat

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18077
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 3:17 pm

    puteri23 wrote:ari nie hangat skit....dh baik2 balik ngan org tuu flying kiss flying kiss

    erk, patut la....... malumalu malumalu

    tahniah ye.......

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14642
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by pinkrabbit on Sun 26 Apr 2009, 5:49 pm

    Gila Komik wrote:bye bye baru smpai putrajaya...argghh penat

    hai gk...ape kaba.. lalala

    carnationmyra
    superpower MV

    Posts : 703
    Points : 16723
    Location : Venice of Perak

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by carnationmyra on Sun 26 Apr 2009, 8:01 pm

    mlm td hangit tul!!

    afundi masuk aril!!!!!!!


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14642
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by pinkrabbit on Sun 26 Apr 2009, 8:15 pm

    x layan sgt af.. xtaw

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16368
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by shukcaya on Sun 26 Apr 2009, 10:18 pm

    cc wrote:mcm2 dugaan berlaku pada ku semenjak dua ni....
    Ya Allah, tabahkan hati ku ini....

    same la ngan aku..

    nanges nanges


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16368
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by shukcaya on Sun 26 Apr 2009, 10:18 pm

    Kehidupan wrote:
    eyes143 wrote:

    jgn off fon.. bukak je..
    bila kol/sms buat dono je..
    smoga berjaya!! terharu

    tips nih klu dilihat dari sudut untung rugi.......... malumalu malumalu

    langsung tidak membawa kepada keuntungan kepada mana2 pihak.... malumalu malumalu

    bahkan lebih teruk kerana ia boleh membawa kepada rasa yang amat pedih..... nanges nanges

    confuse confuse

    cm ade experience je..

    gelakbesar gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    ARIFFX
    chomot-chomeyl

    Posts : 188
    Points : 14683
    Signature : signature?

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by ARIFFX on Sun 26 Apr 2009, 10:20 pm

    HARINI HUJAN TADI..

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16368
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by shukcaya on Sun 26 Apr 2009, 10:23 pm

    Kehidupan wrote:
    cc wrote:sbb tu sy x gheti bg nasihat.... malumalu malumalu

    saya pun xreti nk bagi nasihat......... malumalu malumalu

    dgr nasihat pun idak....... nangeslari nangeslari

    gelakbesar gelakbesar

    taw xpw..


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16368
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by shukcaya on Sun 26 Apr 2009, 10:23 pm

    Kehidupan wrote:
    puteri23 wrote:

    yer la tuuu hahaaaa
    tak caye lgsung

    klu mcm tuh, xper la....... malumalu malumalu

    dalam dunia nih, hanya keluarga je yg percayakan saya....... malumalu malumalu

    terharu terharu

    sy pecaye..

    gelakbesar gelakbesar gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16368
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by shukcaya on Sun 26 Apr 2009, 10:24 pm

    arini mule2 hangat..
    dpt jmpe adik kt boarding school..

    blushing blushing

    then bertuka jd hangit..
    hampir nk eksiden..

    nanges nanges

    seb baek Allah syg aku lg..

    terharu terharu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14642
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by pinkrabbit on Sun 26 Apr 2009, 11:28 pm

    shukcaya wrote:
    Kehidupan wrote:
    eyes143 wrote:

    jgn off fon.. bukak je..
    bila kol/sms buat dono je..
    smoga berjaya!! terharu

    tips nih klu dilihat dari sudut untung rugi.......... malumalu malumalu

    langsung tidak membawa kepada keuntungan kepada mana2 pihak.... malumalu malumalu

    bahkan lebih teruk kerana ia boleh membawa kepada rasa yang amat pedih..... nanges nanges

    confuse confuse

    cm ade experience je..

    gelakbesar gelakbesar

    lebih ok kot dr off..
    at least ade bunyi bile cal.. specky

    boleh dgr lagu..
    music

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Mon 27 Apr 2009, 12:09 am

    ari ni hangit..
    sbb tatau ad AFmasuk aril ke tak..
    waaaaaaaa malumalu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Sponsored content

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Sponsored content Today at 10:03 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 10:03 pm