Hari ni Hangat ke hangit??

    Share

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Sat 25 Apr 2009, 11:39 pm

    puteri23 wrote:
    eyes143 wrote:
    puteri23 wrote:aku tak tahu bape umur kakak tuu
    malas nk tanya...sakit hati
    tadi aku main letak tel pun..
    skrg nie aku offkn hp
    nanges nanges nanges

    agak2 leh off brape lama.. confuse

    seberapa lama yg blh hehee
    kalau dia msg pun tak nk layan
    nanges

    jgn off fon.. bukak je..
    bila kol/sms buat dono je..
    smoga berjaya!! terharu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 11:42 pm

    eyes143 wrote:

    jgn off fon.. bukak je..
    bila kol/sms buat dono je..
    smoga berjaya!! terharu

    tips nih klu dilihat dari sudut untung rugi.......... malumalu malumalu

    langsung tidak membawa kepada keuntungan kepada mana2 pihak.... malumalu malumalu

    bahkan lebih teruk kerana ia boleh membawa kepada rasa yang amat pedih..... nanges nanges

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by cc on Sat 25 Apr 2009, 11:44 pm

    go hull city go.....ops....


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 11:46 pm

    cc wrote:go hull city go.....ops....

    hull city yang maskot rimau tuh yerk...........? terharu terharu

    liverpool leading 1 - 0 skg nih.......... terharu terharu

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Sat 25 Apr 2009, 11:48 pm

    Kehidupan wrote:
    eyes143 wrote:

    jgn off fon.. bukak je..
    bila kol/sms buat dono je..
    smoga berjaya!! terharu

    tips nih klu dilihat dari sudut untung rugi.......... malumalu malumalu

    langsung tidak membawa kepada keuntungan kepada mana2 pihak.... malumalu malumalu

    bahkan lebih teruk kerana ia boleh membawa kepada rasa yang amat pedih..... nanges nanges

    smua ni atas diri masing2..
    pkir sblum melakukan sesuatu..
    jgn pakat redah je..
    nnt menyesal plak.. malumalu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 11:53 pm

    eyes143 wrote:

    smua ni atas diri masing2..
    pkir sblum melakukan sesuatu..
    jgn pakat redah je..
    nnt menyesal plak.. malumalu

    so, sebagai rakan......

    kita sepatutnya memberikan cadangan/tips/nasihat yang lebih membawa kepada kesepaduan....

    bukan sebagai batu api yang merosakkan lagi keadaan yang genting.........

    sokongan moral yang membina dari taulan amat penting di kala saat meruncing....

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by cc on Sat 25 Apr 2009, 11:56 pm

    sbb tu sy x gheti bg nasihat.... malumalu malumalu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:00 am

    awat serius semcm je nie heheee


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by cc on Sun 26 Apr 2009, 12:01 am

    puteri23 wrote:awat serius semcm je nie heheee

    gmbr abatar tu pon sewiyes jek...
    dgn sy lg la dia sewiyes... lalala lalala


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:03 am

    cc wrote:sbb tu sy x gheti bg nasihat.... malumalu malumalu

    saya pun xreti nk bagi nasihat......... malumalu malumalu

    dgr nasihat pun idak....... nangeslari nangeslari


    Last edited by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:05 am; edited 1 time in total

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:03 am

    puteri23 wrote:awat serius semcm je nie heheee

    serius..........? terharu terharu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:05 am

    cc wrote:
    gmbr abatar tu pon sewiyes jek...
    dgn sy lg la dia sewiyes... lalala lalala


    hehee...serius ke abatar tu
    cam hero hindustn tak blushing blushing blushing hahaaaa


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:07 am

    Kehidupan wrote:
    puteri23 wrote:awat serius semcm je nie heheee

    serius..........? terharu terharu

    adik, belikn aku buger
    lapar laa
    a hai hai hai


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:07 am

    puteri23 wrote:


    hehee...serius ke abatar tu
    cam hero hindustn tak blushing blushing blushing hahaaaa

    cam sarukan ke.........? terharu terharu

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:07 am

    puteri23 wrote:

    adik, belikn aku buger
    lapar laa
    a hai hai hai

    miscall saya dulu......... malumalu malumalu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:08 am

    Kehidupan wrote:

    cam sarukan ke.........? terharu terharu

    ade gaya sarukhan ker? confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:09 am

    Kehidupan wrote:

    miscall saya dulu......... malumalu malumalu

    nnti hero tu marah gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:10 am

    puteri23 wrote:

    nnti hero tu marah gelakbesar

    dah delate cakap je la dah delate....... malumalu malumalu malumalu

    xyah nk spin2...... malumalu malumalu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:12 am

    Kehidupan wrote:

    dah delate cakap je la dah delate....... malumalu malumalu malumalu

    xyah nk spin2...... malumalu malumalu

    dh tukar no ek??
    tak dpt nk m.call pun
    confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by eyes143 on Sun 26 Apr 2009, 12:15 am

    hangit ari ni!!!!
    Mengong betul AF ni!!!!!


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:17 am

    puteri23 wrote:

    dh tukar no ek??
    tak dpt nk m.call pun
    confuse

    mana de tukar....... malumalu malumalu

    masih setia kt no yang mula2 saya beli.......... malumalu malumalu

    p/s : mana sumber dpt no sy tuh.........? confuse

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:23 am

    Kehidupan wrote:

    masih setia kt no yang mula2 saya beli.......... malumalu malumalu

    p/s : mana sumber dpt no sy tuh.........? confuse

    yer la tuuu hahaaaa
    tak caye lgsung


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:24 am

    eyes143 wrote:hangit ari ni!!!!
    Mengong betul AF ni!!!!!

    sabar ek pn admin blinking blinking


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18062
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 12:40 am

    puteri23 wrote:

    yer la tuuu hahaaaa
    tak caye lgsung

    klu mcm tuh, xper la....... malumalu malumalu

    dalam dunia nih, hanya keluarga je yg percayakan saya....... malumalu malumalu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17604
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by puteri23 on Sun 26 Apr 2009, 12:44 am

    Kehidupan wrote:

    klu mcm tuh, xper la....... malumalu malumalu

    dalam dunia nih, hanya keluarga je yg percayakan saya....... malumalu malumalu

    nie merajuk ke ape nie hehee
    nk kena pujuk ker
    specky specky


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Sponsored content

    Re: Hari ni Hangat ke hangit??

    Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 5:37 pm