Rahsia puding..

    Share
    avatar
    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 19373
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Rahsia puding..

    Post by eyes143 on Sat 18 Apr 2009, 10:15 pm

    Suatu ketika, di tengah malam seorang perompak memecah masuk sebuah bank yang baru seminggu dibuka.

    Kerana ke'otai'annya, dia berjaya memecahkan kod rahsia sebuah peti besi. Tetapi dia hairan kerana di dalamnya tidak terdapat wang sama sekali, melainkan cawan-cawan berisikan puding warna susu. Di dalamnya pun begitu sejuk sekali.

    Akhirnya ia memutuskan untuk memakan puding- puding tersebut sebelum membuka peti besi yang lain.Kerana lapar ia habiskan semua puding di peti besi pertama. Peti besi kedua berjaya dibuka, sekali lagi ia terjumpa puding dalam cawan- cawan plastik.

    Seluruh peti besi yang ada 5 unit, dan kesemuanya berisi puding, dan ia menghabiskan banyak sekali puding. Namun ia dengan kekenyangan pulang ke rumah dan masih agak hairan, kenapa bank itu tidak menyimpan wang sama sekali. Atau mereka memang sudah mengetahuinya akan dicuri? Aah biarlah yang penting aku kenyang.

    Keesokan paginya dia membaca surat khabar dan terpaku melihat Head Line di halaman pertama dengan tajuk bertuliskan dengan huruf yang besar -besar.




    BANK SPERMA DIROMPAK haha


    Last edited by eyes143 on Thu 23 Apr 2009, 12:06 am; edited 1 time in total


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine
    avatar
    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 16511
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Rahsia puding..

    Post by Gila Komik on Sat 18 Apr 2009, 11:01 pm

    sperma tu ape??
    avatar
    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 19373
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Rahsia puding..

    Post by eyes143 on Sat 18 Apr 2009, 11:24 pm

    aiyarrrkkkk...
    akak tatau la deq..
    lgpun deq bwh umo ni
    gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine
    avatar
    ARIFFX
    chomot-chomeyl

    Posts : 188
    Points : 15548
    Signature : signature?

    Re: Rahsia puding..

    Post by ARIFFX on Sat 18 Apr 2009, 11:43 pm

    Gila Komik wrote:sperma tu ape??

    anak berudu..

    kecik sangat, kene tgk bawah mikroskop baru leh nampak..

    xtaw
    avatar
    brudu
    budakchomot

    Posts : 18
    Points : 14862
    Signature : ada pen??

    Re: Rahsia puding..

    Post by brudu on Sun 19 Apr 2009, 12:24 am

    Brudu?...aku la tu lol . yer la,,,apa ek bank sperma tu? tak paham laa confuse
    avatar
    ARIFFX
    chomot-chomeyl

    Posts : 188
    Points : 15548
    Signature : signature?

    Re: Rahsia puding..

    Post by ARIFFX on Sun 19 Apr 2009, 12:29 am

    brudu wrote:Brudu?...aku la tu lol . yer la,,,apa ek bank sperma tu? tak paham laa confuse


    selamat dtg berudu..

    hai... sapa punya kerje ni lepaskan berudu kat sini??

    x bertanggungjawab langsung!!

    namau namau
    avatar
    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 18484
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Rahsia puding..

    Post by puteri23 on Sun 19 Apr 2009, 11:11 am

    rasa dia cam puding ker confuse confuse confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    avatar
    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 19373
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Rahsia puding..

    Post by eyes143 on Sun 19 Apr 2009, 2:51 pm

    puteri23 wrote:rasa dia cam puding ker confuse confuse confuse

    tatau plak tu put lalala


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine
    avatar
    nuar_doyok
    budakchomot

    Posts : 11
    Points : 14842
    Signature : what is life??

    Re: Rahsia puding..

    Post by nuar_doyok on Tue 21 Apr 2009, 9:20 pm

    eyes143 wrote:
    puteri23 wrote:rasa dia cam puding ker confuse confuse confuse

    tatau plak tu put lalala

    bkn rase die cam eskrim ke??? angry angry haha haha
    avatar
    brudu
    budakchomot

    Posts : 18
    Points : 14862
    Signature : ada pen??

    Re: Rahsia puding..

    Post by brudu on Tue 21 Apr 2009, 11:31 pm

    confuse sapa yang pernah rasa puding tu yer? kongsilah apa rasanya.. gatal
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16539
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Rahsia puding..

    Post by ratusanRM on Wed 22 Apr 2009, 6:29 am

    brudu wrote:confuse sapa yang pernah rasa puding tu yer? kongsilah apa rasanya.. gatal


    ada ke yg pernah rasa fenin fenin


    cuba TT tanya perompak tu blushing blushing
    avatar
    maya
    budakchomot

    Posts : 10
    Points : 14828
    Signature : it me

    Re: Rahsia puding..

    Post by maya on Wed 22 Apr 2009, 11:59 pm

    tahan gak la kan

    sampai 5 unit peti die mkn perabis...

    isk3
    avatar
    rakyat_jelata
    budakchomot

    Posts : 29
    Points : 14931
    Signature : .::l Agi Idup Agi Ngelaban l::.

    Re: Rahsia puding..

    Post by rakyat_jelata on Thu 23 Apr 2009, 6:34 am

    wah...
    ada perasa oren tak ?
    strawbery ke ?
    hahahahahahahahahaha
    avatar
    brudu
    budakchomot

    Posts : 18
    Points : 14862
    Signature : ada pen??

    Re: Rahsia puding..

    Post by brudu on Thu 23 Apr 2009, 6:44 pm

    music tu kena tanya yang tulis cerita ni... haha
    avatar
    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 17233
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Rahsia puding..

    Post by shukcaya on Thu 23 Apr 2009, 6:58 pm

    aiyarkk duhh


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    Sponsored content

    Re: Rahsia puding..

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun 28 May 2017, 8:14 pm