Samsung YP-U4 mp3 player

    Share

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15656
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Samsung YP-U4 mp3 player

    Post by Gila Komik on Sat 18 Apr 2009, 11:28 am



    Kepada peminat2 mp3, gegar kan gegendang tlinga anda gan Samsung yp-u4 ini

    pros -
    good sound quality
    good style
    playlist
    lockable touchscreen
    many option
    not to expansive

    cons -
    touchscreen terlalu sensitiv (ingat, mst mau lock)
    mengambil masa yg agak lama utk cas bateri
    stylelish usb connector?? (bulls*it)
    bateri cepat lemah (xkan nak layan mp3 smpai 10 jam non-stop kot kan)

    overall aku bg 7/10 la for this mp3 player (rata2 rating kat tenet sumer bg 6/10 - 7/10 and this buddy deserve it i think)

    this mp3 can compete with other mp3 player like sony NWD-E025f/p (femous for nothing) and creative Zen stone mp3 player (good bass effect)...

    mp3 freaks out there, lets try this one...you'll never regret it wateva




    qreemall
    chomot-chomeyl

    Posts : 106
    Points : 14374
    Signature : http://qreemall.blogspot.com

    Re: Samsung YP-U4 mp3 player

    Post by qreemall on Thu 30 Apr 2009, 11:13 am

    ko dh pakai ke mp3 player ni?

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15656
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Samsung YP-U4 mp3 player

    Post by Gila Komik on Sun 03 May 2009, 12:31 pm

    yup aku da pakai...aku xkan berani nak komen bnde yg aku lom pakai hehehe

    zen stone pon aku da pakai

    beza sound quality zen stone gan samsung yp-u4 ni, zen stone lebih kepada bass boost n yp-u4 ni lebih kepada clarity...

    tp aku lagi prefer samsung u4 ni coz option nye lagi byk...

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17148
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Samsung YP-U4 mp3 player

    Post by king_diamond on Wed 20 May 2009, 5:30 pm

    aku pakai pc punya speaker je...maklumla org susah

    Sponsored content

    Re: Samsung YP-U4 mp3 player

    Post by Sponsored content Today at 3:58 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 3:58 am