Syamsul mula seronok merempit!

    Share

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Syamsul mula seronok merempit!

    Post by cc on Fri 17 Apr 2009, 2:13 pm




    SELALUNYA sebagai anak kepada jutawan filem berjaya, Syamsul Datuk Yusof dilihat sering mengusung kereta-kereta mewah baik dalam filem mahupun dalam kehidupan realitinya. Secara tiba-tiba sahaja kini dia beralih arah kepada motorsikal dan berbangga memegang gelaran mat rempit sejati.

    Lumba haram, berbahasa pasar yang kasar, dan bertumbuk dilihat cukup sebati dengan dirinya. Bahkan, Syamsul turut tidak ketinggalan mengusung ke hulu hilir kekasih hati yang seksi dan montok bersama motor kesayangan.
    Sebenarnya, itu semua hanya gambaran daripada sedutan filem terbaru arahannya sendiri yang berjudul Bohsia, Jangan Pilih Jalan Hitam.

    Dalam filem yang mengetengahkan sisi negatif Kuala Lumpur itu turut menampilkan Syamsul sebagai pelakon utama di samping, Diana Danielle, Salina Saibi, Nabila Huda, Aaron Aziz dan Shaheizy Sam.

    Syamsul yang ditemui pada majlis tayangan perdana filem Bohsia baru-baru ini sempat menceritakan pengalamannya menjadi mat rempit.

    Mengakui ia satu pengalaman baru dan menyeronokkan, Syamsul bagaimanapun terlebih dahulu mengkaji dan bergaul dengan golongan mat rempit supaya lakonan tidak nampak kekok.

    Bukan mat rempit tp mat sempit....
    sempit pemikiran..hahaha.....
    kesian kat asben dak nabila (edy) ni, smp xnk tgk filem bohsia...
    mane tahan bini kene pegang ngan org laen.... whatever whatever

    carnationmyra
    superpower MV

    Posts : 703
    Points : 16708
    Location : Venice of Perak

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by carnationmyra on Fri 17 Apr 2009, 2:24 pm

    kenapa perlu industri perfileman malaysia kuarkan cite2 cmni???

    nk ikut industri barat ke???

    erghhh....maju la sket......bt la cte epik2 ke....tu lagi bagus la.....

    aku paling xske tgk cte2 cmni...menjatuhkan maruah.......xbangga langsung....

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by cc on Fri 17 Apr 2009, 2:27 pm

    CarnationMyra wrote:kenapa perlu industri perfileman malaysia kuarkan cite2 cmni???

    nk ikut industri barat ke???

    erghhh....maju la sket......bt la cte epik2 ke....tu lagi bagus la.....

    aku paling xske tgk cte2 cmni...menjatuhkan maruah.......xbangga langsung....

    smlm baru nak lyn cite jgn tegur..
    dah ko kate x best terus aku tgk F&F4...huhu

    carnationmyra
    superpower MV

    Posts : 703
    Points : 16708
    Location : Venice of Perak

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by carnationmyra on Fri 17 Apr 2009, 2:29 pm

    cc wrote:
    smlm baru nak lyn cite jgn tegur..
    dah ko kate x best terus aku tgk F&F4...huhu

    hi hi hi....org umah xmajuk ke????

    hi hi hi!

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by cc on Fri 17 Apr 2009, 2:34 pm

    CarnationMyra wrote:
    cc wrote:
    smlm baru nak lyn cite jgn tegur..
    dah ko kate x best terus aku tgk F&F4...huhu

    hi hi hi....org umah xmajuk ke????

    hi hi hi!

    xde la....it's my bday anyway...
    nak kene pelangkung berani la dia majuk....
    hahahaha

    Cherry
    budakchomot

    Posts : 48
    Points : 14152
    Signature : ....black cherry~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Cherry on Fri 17 Apr 2009, 3:13 pm

    cherry xmo tau langsung pasal kehidupan mat rempit ke...bohsia ke....buang masa je kalo cherry layan cte nih......

    bek cherry layan cte wolverine may ni....hihihi....

    Cherry
    budakchomot

    Posts : 48
    Points : 14152
    Signature : ....black cherry~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Cherry on Fri 17 Apr 2009, 3:14 pm

    cc wrote:
    CarnationMyra wrote:
    cc wrote:
    smlm baru nak lyn cite jgn tegur..
    dah ko kate x best terus aku tgk F&F4...huhu

    hi hi hi....org umah xmajuk ke????

    hi hi hi!

    xde la....it's my bday anyway...
    nak kene pelangkung berani la dia majuk....
    hahahaha

    wow...cc pye burpday ke??

    happy belated burpday cc....err...yg ke brape tahun ekk??

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by cc on Fri 17 Apr 2009, 3:47 pm

    Cherry wrote:
    cc wrote:
    CarnationMyra wrote:
    cc wrote:
    smlm baru nak lyn cite jgn tegur..
    dah ko kate x best terus aku tgk F&F4...huhu

    hi hi hi....org umah xmajuk ke????

    hi hi hi!

    xde la....it's my bday anyway...
    nak kene pelangkung berani la dia majuk....
    hahahaha

    wow...cc pye burpday ke??

    happy belated burpday cc....err...yg ke brape tahun ekk??

    yup....smlm....
    yg ke-19.... :">:">
    huhu :p

    Cherry
    budakchomot

    Posts : 48
    Points : 14152
    Signature : ....black cherry~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Cherry on Fri 17 Apr 2009, 4:03 pm

    muda lagi cc ni.....hihihi....

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by cc on Fri 17 Apr 2009, 4:12 pm

    Cherry wrote:muda lagi cc ni.....hihihi....

    jgn ckp aku mude....
    kang ade admin2 kat cni ban aku kang....
    muahahahahaha

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Fri 17 Apr 2009, 10:53 pm

    best ke ek citer bohsia ni???

    cam x best je...

    raya tahun2 akan datang tgk kat tv la

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15041
    Location : All Over Malaysia

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by cc on Fri 17 Apr 2009, 11:04 pm

    Gila Komik wrote:best ke ek citer bohsia ni???

    cam x best je...

    raya tahun2 akan datang tgk kat tv la

    tg dicetak rampok kan jek..... hehehe hehehe hehehe


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Fri 17 Apr 2009, 11:09 pm

    cc wrote:
    Gila Komik wrote:best ke ek citer bohsia ni???

    cam x best je...

    raya tahun2 akan datang tgk kat tv la

    tg dicetak rampok kan jek..... hehehe hehehe hehehe

    beli lah yg original duhh

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by eyes143 on Fri 17 Apr 2009, 11:23 pm


    citer2 mcm ni, mse raya ada la..
    hihi..
    takpun kat ASTRO..
    mcm2 ada..
    lau da kuar kat ASTRO, mmg akan hafal terus citer ni..
    ngeh3..


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Fri 17 Apr 2009, 11:27 pm

    eyes143 wrote:
    citer2 mcm ni, mse raya ada la..
    hihi..
    takpun kat ASTRO..
    mcm2 ada..
    lau da kuar kat ASTRO, mmg akan hafal terus citer ni..
    ngeh3..

    halo astrok spec spec spec

    adeh spandok xde lak lol

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by eyes143 on Fri 17 Apr 2009, 11:37 pm

    aduhhh..
    spanduk astrok takde plak.. lol


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Fri 17 Apr 2009, 11:40 pm

    eyes143 wrote:aduhhh..
    spanduk astrok takde plak.. lol

    puan admin gi la wat angry

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by eyes143 on Fri 17 Apr 2009, 11:50 pm

    puan big eyes
    hihi..
    orait.. noted!


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Fri 17 Apr 2009, 11:50 pm

    eyes143 wrote:puan big eyes
    hihi..
    orait.. noted!

    bujang lagi ke big eyes

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by eyes143 on Sat 18 Apr 2009, 12:10 am

    tgk la umo..
    bujang lagik nih..


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Sat 18 Apr 2009, 12:11 am

    eyes143 wrote:tgk la umo..
    bujang lagik nih..

    ek eh x perasan la 18 tahun
    bleeding

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by eyes143 on Sat 18 Apr 2009, 12:23 am

    hihi..
    nk kena letak beso2 ni.. big eyes


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Sat 18 Apr 2009, 12:26 am

    eyes143 wrote:hihi..
    nk kena letak beso2 ni.. big eyes

    akak eyes ni cmne ghupa nye ek big eyes

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18493
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by eyes143 on Sat 18 Apr 2009, 12:33 am

    rupa..
    hihi..
    rupa rahsia la deq..
    ngeh3..


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15631
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Gila Komik on Sat 18 Apr 2009, 12:35 am

    eyes143 wrote:rupa..
    hihi..
    rupa rahsia la deq..
    ngeh3..

    ala x best la rahsia2 big eyes big eyes

    Sponsored content

    Re: Syamsul mula seronok merempit!

    Post by Sponsored content Today at 5:36 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 5:36 pm