Korang rindu dgn CG x???

    Share

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15666
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Gila Komik on Thu 28 May 2009, 3:06 pm

    sapa budak2 cg yg cari modal ngutuk tu??

    meh aku bg sikit hehe

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18097
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Kehidupan on Thu 28 May 2009, 3:51 pm

    CG xboleh dikutuk ke hape nih......? confuse

    nape la org dewasa terlalu pelik.......

    jadi kanak2 mcm sy gak besh, sume boleh jer.........
    gelakbesar

    xde siapa nk marah saya........ gatal

    iorichee
    chomot-chomeyl

    Posts : 264
    Points : 14808
    Signature : Life Must Go On....

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by iorichee on Thu 28 May 2009, 3:57 pm

    Kehidupan wrote:CG xboleh dikutuk ke hape nih......? confuse

    nape la org dewasa terlalu pelik.......

    jadi kanak2 mcm sy gak besh, sume boleh jer.........
    gelakbesar

    xde siapa nk marah saya........ gatal

    naper aku tak faham lg nieh....
    nanges nanges

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18097
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Kehidupan on Thu 28 May 2009, 4:05 pm

    hanya kanak2 terpilih macam saya je leh pham kot........ blushing

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 5:04 pm

    Gila Komik wrote:sapa budak2 cg yg cari modal ngutuk tu??

    meh aku bg sikit hehe

    ada la nenek2 tua tu gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    iorichee
    chomot-chomeyl

    Posts : 264
    Points : 14808
    Signature : Life Must Go On....

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by iorichee on Thu 28 May 2009, 5:39 pm

    Kehidupan wrote:hanya kanak2 terpilih macam saya je leh pham kot........ blushing

    the chosen child........... blushing

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15666
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Gila Komik on Thu 28 May 2009, 6:16 pm

    eyes143 wrote:
    Gila Komik wrote:sapa budak2 cg yg cari modal ngutuk tu??

    meh aku bg sikit hehe

    ada la nenek2 tua tu gelakkecik

    korng ni pon 1....diorng tu kan dah tua muka x laku2 lagi...jadi cm2 la...

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 6:18 pm

    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:
    Gila Komik wrote:sapa budak2 cg yg cari modal ngutuk tu??

    meh aku bg sikit hehe

    ada la nenek2 tua tu gelakkecik

    korng ni pon 1....diorng tu kan dah tua muka x laku2 lagi...jadi cm2 la...

    msk aiii GK..
    kang ko kena reveal kat sne lak gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15666
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Gila Komik on Thu 28 May 2009, 6:22 pm

    eyes143 wrote:
    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:
    Gila Komik wrote:sapa budak2 cg yg cari modal ngutuk tu??

    meh aku bg sikit hehe

    ada la nenek2 tua tu gelakkecik

    korng ni pon 1....diorng tu kan dah tua muka x laku2 lagi...jadi cm2 la...

    msk aiii GK..
    kang ko kena reveal kat sne lak gelakbesar

    ah bior je la...aku da masak sgt...ingat ade org nak layan sgt ke diorng nye reveal tu..

    budak2 cg pon ade gak yg taw diorng mmg ske amik perhatian...

    cakap la nama aku pernah terbabit skali kat sana??

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 6:25 pm

    ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15666
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Gila Komik on Thu 28 May 2009, 6:27 pm

    eyes143 wrote:ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar

    pernah gak la dulu...aku malas nak layan sgt...masing2 da besar perangai cam budak kecik...x lawa lak 2 hehe

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 6:34 pm

    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar

    pernah gak la dulu...aku malas nak layan sgt...masing2 da besar perangai cam budak kecik...x lawa lak 2 hehe

    yg pelik tu..
    lau nk ikutkan post ko kt cni lg dasat dr kitorg..
    tp pesal dia tanak cari psl ngan ko ek.. confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15666
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Gila Komik on Thu 28 May 2009, 6:39 pm

    eyes143 wrote:
    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar

    pernah gak la dulu...aku malas nak layan sgt...masing2 da besar perangai cam budak kecik...x lawa lak 2 hehe

    yg pelik tu..
    lau nk ikutkan post ko kt cni lg dasat dr kitorg..
    tp pesal dia tanak cari psl ngan ko ek.. confuse

    ntah la aku pon x taw...diorng x perasan kot...g pon aku da xde kat sana...kang ade org cakap diorng org gila lak gelakbesar

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17639
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by puteri23 on Thu 28 May 2009, 6:41 pm

    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar

    pernah gak la dulu...aku malas nak layan sgt...masing2 da besar perangai cam budak kecik...x lawa lak 2 hehe


    hai abg GK...laser nmpak music music music


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18097
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Kehidupan on Thu 28 May 2009, 6:41 pm

    tuan GK ada kes dgn diorang........... blinking

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 6:42 pm

    dorg bukan gila.. gangguan emosi je tu gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17639
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by puteri23 on Thu 28 May 2009, 6:46 pm

    Kehidupan wrote:tuan GK ada kes dgn diorang........... blinking

    kes ape tuu??
    hehee...dh tutup kes ke blm
    gelakkecik gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17639
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by puteri23 on Thu 28 May 2009, 6:47 pm

    eyes143 wrote:dorg bukan gila.. gangguan emosi je tu gelakkecik

    tak baik tau ckp cam tuuu
    kecik hati diorg
    big eyes big eyes


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 6:53 pm

    puteri23 wrote:
    eyes143 wrote:dorg bukan gila.. gangguan emosi je tu gelakkecik

    tak baik tau ckp cam tuuu
    kecik hati diorg
    big eyes big eyes

    betul la gangguan emosi... spec


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18097
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Kehidupan on Thu 28 May 2009, 6:54 pm

    emosi tu pe........? malumalu

    jgn la guna bahasa yang sy xpaham....

    sy budak kecik lagi ahhh........
    malumalu

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15666
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Gila Komik on Thu 28 May 2009, 6:55 pm

    puteri23 wrote:
    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar

    pernah gak la dulu...aku malas nak layan sgt...masing2 da besar perangai cam budak kecik...x lawa lak 2 hehe


    hai abg GK...laser nmpak music music music

    ble brader dlm gambar tu nak lpk sini...x silap aku dier ni pon buruan salah sorng makcik hehe

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18097
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Kehidupan on Thu 28 May 2009, 7:00 pm

    puteri23 wrote:
    Kehidupan wrote:tuan GK ada kes dgn diorang........... blinking

    kes ape tuu??
    hehee...dh tutup kes ke blm
    gelakkecik gelakkecik

    admin sudah kasi tutup, tapi hati org xleh tutup kot........ lalala

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 7:14 pm

    Kehidupan wrote:emosi tu pe........? malumalu

    jgn la guna bahasa yang sy xpaham....

    sy budak kecik lagi ahhh........
    malumalu

    bdk kecik kena rajin belek kamus blinking


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17639
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by puteri23 on Thu 28 May 2009, 7:17 pm

    Gila Komik wrote:
    ble brader dlm gambar tu nak lpk sini...x silap aku dier ni pon buruan salah sorng makcik hehe


    org bz tuuu...tak de masa nk layan forum lagi hehee
    makcik mana lak buru dia
    confuse confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18528
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by eyes143 on Thu 28 May 2009, 7:17 pm

    Gila Komik wrote:
    puteri23 wrote:
    Gila Komik wrote:
    eyes143 wrote:ko penah tebabit ngan dorg tu ke confuse

    p.s ~ dorg skodeng cni tau .. nk cari modal tu gelakbesar

    pernah gak la dulu...aku malas nak layan sgt...masing2 da besar perangai cam budak kecik...x lawa lak 2 hehe


    hai abg GK...laser nmpak music music music

    ble brader dlm gambar tu nak lpk sini...x silap aku dier ni pon buruan salah sorng makcik hehe

    buruan nenek yg mne tu confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Sponsored content

    Re: Korang rindu dgn CG x???

    Post by Sponsored content Today at 10:57 am


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 10:57 am