Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Share

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18077
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Kehidupan on Thu 21 May 2009, 2:08 pm

    ratusanRM wrote:

    yg ko jumpa tu PULUHANrm den ratusanRM blushing malumalu



    ramai tul geng2 MV dah jumpa eh? confuse

    macam pernah jumpa jer kita nih.......... malumalu malumalu

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Fri 22 May 2009, 2:12 pm

    ARIFFX wrote:
    puteri23 wrote:kenapa dok cite pasal bulu lak nie specky specky

    cik puan mod, gambar dlm abatar tu nama dia hambali kan??

    specky


    hambali mana lak nie confuse confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Fri 22 May 2009, 2:13 pm

    shukcaya wrote:hambali?sape tu? confuse

    pakwe caya ke tuu
    confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Fri 22 May 2009, 2:16 pm

    eyes143 wrote:
    shukcaya wrote:hambali?sape tu? confuse

    mcm penah dgr je malumalu

    dgr kat mn tuu confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by eyes143 on Fri 22 May 2009, 3:15 pm

    puteri23 wrote:
    eyes143 wrote:
    shukcaya wrote:hambali?sape tu? confuse

    mcm penah dgr je malumalu

    dgr kat mn tuu confuse

    tak ingat lak nangesguling


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 15674
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by ratusanRM on Fri 22 May 2009, 7:19 pm

    Kehidupan wrote:

    macam pernah jumpa jer kita nih.......... malumalu malumalu


    rase2 cam tak pernah jumpa..... confuse


    yg den jumpa budak kat abatar tu ada la malumalu malumalu

    carnationmyra
    superpower MV

    Posts : 703
    Points : 16723
    Location : Venice of Perak

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by carnationmyra on Fri 22 May 2009, 7:23 pm

    kemslam kat bdk dlm avatar tu ye....comel....


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15646
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Gila Komik on Fri 22 May 2009, 11:59 pm

    pernah jumpa kehidupan je la...siap mentedarah sme gan ayah or abg angkat nye puipuipui

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15646
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Gila Komik on Sat 23 May 2009, 12:00 am

    opss lupa lagi sorng ratusan hehehe

    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 15674
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by ratusanRM on Sat 23 May 2009, 12:23 am

    Gila Komik wrote:pernah jumpa kehidupan je la...siap mentedarah sme gan ayah or abg angkat nye puipuipui


    bapak mertua la haha haha

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17138
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by king_diamond on Sat 23 May 2009, 12:34 am

    ustaz, tudung dari mesir ada sample dak

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15646
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Gila Komik on Sat 23 May 2009, 12:38 am

    ratusanRM wrote:
    Gila Komik wrote:pernah jumpa kehidupan je la...siap mentedarah sme gan ayah or abg angkat nye puipuipui


    bapak mertua la haha haha

    haaa lupa...anuariverstor ade cakap gelakbesar gelakbesar

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17138
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by king_diamond on Sat 23 May 2009, 12:39 am

    lama tak sembang ngan anuarinvestor

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by eyes143 on Sat 23 May 2009, 12:42 am

    lama tak jumpa ngan abg sy ni nangeslari


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 15674
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by ratusanRM on Sat 23 May 2009, 12:45 am

    king_diamond wrote:ustaz, tudung dari mesir ada sample dak


    sample ada... tak sempat nak upload blushing

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18508
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by eyes143 on Sat 23 May 2009, 12:47 am

    king_diamond wrote:ustaz, tudung dari mesir ada sample dak

    nak kasi kat adek ke blushing


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15646
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Gila Komik on Sat 23 May 2009, 12:47 am

    ajak la dier kat sini kd...mj12 skali??

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17619
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Sat 23 May 2009, 3:24 pm

    teringin nk jumpa GK gatal gatal


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17138
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by king_diamond on Sat 23 May 2009, 3:30 pm

    Gila Komik wrote:ajak la dier kat sini kd...mj12 skali??

    depa mana layan forum2 la ni....sibuk jemaah kot....aku ja yang tak reti2 berjemaah.....hihi

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17138
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by king_diamond on Sat 23 May 2009, 3:30 pm

    ratusanRM wrote:
    king_diamond wrote:ustaz, tudung dari mesir ada sample dak


    sample ada... tak sempat nak upload blushing

    teringin nak tengok camna rupanya, kalau sempoi leh jadi dealer sini.....hihi....

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14642
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by pinkrabbit on Mon 25 May 2009, 8:21 pm

    NEMO wrote:sorang pun xpernah jumpaaaaaa

    nemo xpnah jmpe piss ker... nangeslari

    Sponsored content

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Sponsored content Today at 10:06 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 10:06 pm