Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Share

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 9:18 pm

    shukcaya wrote:
    NEMO wrote:bile la boleh jumpa pakcik iqbal dan makcik shukcaya.......



    raye nanti nak mintak wit raye la

    atok nemo ni nk kne taw! astrok astrok

    jom la p date kt zoo..
    lame da tingin nk jmpe geng GG..
    pe kabar mereka agknye hehehe hehehe


    jom2....
    ramai jugak yer geng ko kat zoo tu.... specky
    xper2...nanti kita pikir2kan....
    tgh tunggu poket berisi ni

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17148
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by king_diamond on Tue 19 May 2009, 9:21 pm

    eyes143 wrote:
    king_diamond wrote:saya tak pernah jumpa C. Ronaldo lagi......

    abg tamo jumpa adek ke..?
    date kali ketiga ke gelakkecik


    adik nak jumpa ker....kena belanja abg Keni rojes eyebrow eyebrow eyebrow

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by eyes143 on Tue 19 May 2009, 9:24 pm

    king_diamond wrote:
    eyes143 wrote:
    king_diamond wrote:saya tak pernah jumpa C. Ronaldo lagi......

    abg tamo jumpa adek ke..?
    date kali ketiga ke gelakkecik


    adik nak jumpa ker....kena belanja abg Keni rojes eyebrow eyebrow eyebrow

    alaaa..
    sbg abg yg baek, abg kena blanja adek..
    blehkan abg syg love


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by shukcaya on Tue 19 May 2009, 9:26 pm

    Kehidupan wrote:
    shukcaya wrote:blushing blushing

    yeah..
    dpt mam sizzling lurve

    oit, jgn nk berangan lebih2.......... hish hish hish

    g stdy pape yg patut tuh pat.......... mrh mrh mrh

    lurve lurve lurve lurve

    bestnye sizzling..


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by shukcaya on Tue 19 May 2009, 9:27 pm

    NEMO wrote:
    shukcaya wrote:
    NEMO wrote:bile la boleh jumpa pakcik iqbal dan makcik shukcaya.......



    raye nanti nak mintak wit raye la

    atok nemo ni nk kne taw! astrok astrok

    jom la p date kt zoo..
    lame da tingin nk jmpe geng GG..
    pe kabar mereka agknye hehehe hehehe



    jom2....
    ramai jugak yer geng ko kat zoo tu.... specky
    xper2...nanti kita pikir2kan....
    tgh tunggu poket berisi ni


    blushing blushing

    bkn geng aku la..
    aku nk g melawat je..
    yeay p date nemo lurve lurve


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 9:51 pm

    carnationmyra wrote:
    puteri23 wrote:teringin nk jumpa pn myra...
    tgh tungu green light nie
    music

    hi hi hi.....cpt2...xsabar2 nk g jln2 ngn ko ni....nk peluk2 ko!

    hi hi hi!

    peluk2 ?? blushing blushing blushing
    tungu org tu rasmikn dl ok
    gelakkecik gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 9:52 pm

    apa peluk2 ni..

    peluk mashimaro ni lagi gebuss.

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 9:53 pm

    korang nk dating kat zoo ker lol lol lol


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 9:54 pm

    NEMO wrote:apa peluk2 ni..

    peluk mashimaro ni lagi gebuss.

    geram lak kat ekor dia
    cam nk picit
    2 music music


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 9:54 pm

    naper..nak ikut ker........

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17148
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by king_diamond on Tue 19 May 2009, 9:55 pm

    eyes143 wrote:
    king_diamond wrote:
    eyes143 wrote:
    king_diamond wrote:saya tak pernah jumpa C. Ronaldo lagi......

    abg tamo jumpa adek ke..?
    date kali ketiga ke gelakkecik


    adik nak jumpa ker....kena belanja abg Keni rojes eyebrow eyebrow eyebrow

    alaaa..
    sbg abg yg baek, abg kena blanja adek..
    blehkan abg syg love

    aikkk ari tu janji adik yg kena banjer abg dulu.....hihihi

    [b] love love love

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 9:56 pm

    puteri23 wrote:
    NEMO wrote:apa peluk2 ni..

    peluk mashimaro ni lagi gebuss.

    geram lak kat ekor dia
    cam nk picit
    2 music music

    samala..

    aku rase nak tonyoh2 je montot dia gatal

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 10:01 pm

    NEMO wrote:naper..nak ikut ker........

    kat zoo ade mashimaro tak terharu terharu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 10:02 pm

    NEMO wrote:

    samala..

    aku rase nak tonyoh2 je montot dia gatal


    ko nk tonyoh bontot dia kat sapa hahaa


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by eyes143 on Tue 19 May 2009, 10:02 pm

    king_diamond wrote:
    eyes143 wrote:
    king_diamond wrote:
    eyes143 wrote:
    king_diamond wrote:saya tak pernah jumpa C. Ronaldo lagi......

    abg tamo jumpa adek ke..?
    date kali ketiga ke gelakkecik


    adik nak jumpa ker....kena belanja abg Keni rojes eyebrow eyebrow eyebrow

    alaaa..
    sbg abg yg baek, abg kena blanja adek..
    blehkan abg syg love

    aikkk ari tu janji adik yg kena banjer abg dulu.....hihihi

    [b] love love love

    ni mesti abg da lupa ni..
    tu la.. adek kata jgn mkn smut..
    nak mkn jugak.. wateva


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 10:03 pm

    puteri23 wrote:
    NEMO wrote:naper..nak ikut ker........

    kat zoo ade mashimaro tak terharu terharu

    xyah susah2 pi zoo..kat avatar put tu dah ada mashimaro...
    peluk la puas2... tidak

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 10:06 pm

    NEMO wrote:
    puteri23 wrote:
    NEMO wrote:naper..nak ikut ker........

    kat zoo ade mashimaro tak terharu terharu

    xyah susah2 pi zoo..kat avatar put tu dah ada mashimaro...
    peluk la puas2... tidak


    tapiii.............tak tahu bila dpt peluk blushing blushing blushing


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 10:07 pm

    cepat2 la masuk meminang put...kan terlepas....sape susah...nemo jugak..wakakaa

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 10:10 pm

    NEMO wrote:cepat2 la masuk meminang put...kan terlepas....sape susah...nemo jugak..wakakaa

    aku wakilkn ko gi meminang leh tak gelakkecik gelakkecik


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 10:12 pm

    puteri23 wrote:
    NEMO wrote:cepat2 la masuk meminang put...kan terlepas....sape susah...nemo jugak..wakakaa

    aku wakilkn ko gi meminang leh tak gelakkecik gelakkecik


    ye xye......boleh jugak..

    dulu mak aku kawin dgn bapak aku..aku la pi minang...

    so experience ada la jugak..

    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 10:22 pm

    NEMO wrote:
    puteri23 wrote:
    NEMO wrote:cepat2 la masuk meminang put...kan terlepas....sape susah...nemo jugak..wakakaa

    aku wakilkn ko gi meminang leh tak gelakkecik gelakkecik


    ye xye......boleh jugak..

    dulu mak aku kawin dgn bapak aku..aku la pi minang...

    so experience ada la jugak..


    hahaaaa....
    bila masanyer ko kuar dr perut mak ko ek
    confuse confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by shukcaya on Tue 19 May 2009, 10:23 pm

    blushing blushing

    kalo cmtu leh la sy suh atok pinangkn sesape tuk sy t..

    lurve lurve


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    puteri23
    MODfire

    Posts : 884
    Points : 17629
    Location : ^^::LovE StoRy::^^
    Signature : "hidup nie cuma sekali..sooo kite enjoy!! hehee"

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by puteri23 on Tue 19 May 2009, 10:32 pm

    aikkk caya pun nk jugak
    tungu turn ek..
    kasi aku dl hahaa


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    NEMO
    chomot-chomeyl

    Posts : 108
    Points : 14387
    Signature : jom minum susu lembu new zealand

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by NEMO on Tue 19 May 2009, 10:33 pm

    abis aku ni..sape nak tolong pinangkan pulak..

    xleh jadi ni.

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15066
    Location : All Over Malaysia

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by cc on Tue 19 May 2009, 11:30 pm

    shukcaya wrote:
    kite g kt fudcourt times square je la blushing

    xpon abg masak kn je..kn senang spec spec spec

    x abes2 ngan area bukit bunting dia....
    sape nak date ngan aku weh??
    aku banje mkn satay atas kren kat north port...
    baru nyaman..... thumb


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    Sponsored content

    Re: Listkan MVrians yg korang dah jmp

    Post by Sponsored content Today at 10:02 am


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 10:02 am