Motal Kombat VS DC Universe

    Share

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15656
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Motal Kombat VS DC Universe

    Post by Gila Komik on Sun 10 May 2009, 1:40 pm







    yeahhhh Mortal Kombat kembali lagi...

    aku caya ramai kat fan2 mortal kombat nanti2 kan kemunculan siri terbaru mortal kombat

    mortal kombat Vs DC univerese ni siri yg agak rare dgn kemunculan watak2 dalam komik dc dalam game mortal kombat...aku sendiri pon x terpk midway nak wat cm2 hehehe terharu

    watak2 dalam komik dc cam batman, joker, wonder woman dan sbg nye akan bertarung gan watak2 hebat mortal kombat cam liu kang, sub zero dan scorpion...

    aku dah main dah game ni dan puas hati dgn hasil nye...

    mmg ramai yg bg negetive complain pasal game ni tp who care...lantak diorng ler hehehe

    gan graphic 3d yg mmg cun..combo yg menarik dan effect beserta sound yg memang gempak gler...

    peminat2 mortal kombat sekalian...jgn la ragu2 lagi....best gler beb...

    Rating aku untuk game ni 7/10

    maybe game ni need something more like charecter n bloody fatalities

    Available for PS3 and X-BOX 360

      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 4:02 am