kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Share

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Thu 23 Apr 2009, 11:06 pm

    Salleh dan Salleha sedang duduk bersama di taman kampus tanpa melakukan apapun, hanya memandang langit sementara sahabat-sahabat mereka yang lain sedang asyik bercanda ria dengan kekasih masing-masing.

    Salleha : " Ahhh!! aku bosan. Aku berharap aku juga mempunyai kekasih yang dapat bersama berbagi waktu denganku. "

    Salleh : " Nampaknya cuma tinggal kita berdua saja yang masih single mingle, masih tidak mempunyai pasangan sekarang." (keduanya mengeluh dan berdiam beberapa saat)

    Salleha : " Aku ada idea best nie. Kita adakan permainan jom? "

    Salleh : "Errr? Permainan apa? "

    Salleha : "Ermmmmm... sonang tu bah. Apa kata kau jadi kekasihku dan aku jadi
    kekasihmu tapi hanya untuk 100 hari saja..... camnerr okay tak? "

    Salleh : " Baiklah... lagi pong aku juga belom ada agenda apa-apa untuk beberapa
    bulan nie. "

    Salleha : " Lerr... cam tak ikhlas jerr.... nak tak nak??... semangat sikitlah! Hari ini akan jadi hari pertama kita bercouple. Kita ke mana sekarang? "

    Salleh : " Camnerr kalau kita nengok wayang ajerr? Kalao tak salah citerr PGL
    tengah now showing nie..... Ajebb ngan Adha cakap citerr nyerr best tau.. dia orang kasi 4 bintang lagi. "

    Salleha : "OK sett!!!.... Jom kita pergi sekarang. Pastu kita gi karaoke yerr... agak-agak kalau kita ajak sama MasPenn ngan Lili tu dia nak tak??? "

    Salleh : "Boleh juga..." ( mereka berdua pun pergi menonton, berkaraoke dan Salleh menghantar Salleha pulang selepas itu )

    Hari ke 2 :

    Salleh dan Salleha menghabiskan waktu untuk berbual dan bercanda di kafe,
    suasana kafe yang remang-remang dengan alunan muzik yang syahdu membawa hati mereka pada situasi yang romantis. Sebelum pulang Salleh membeli sebuah kalung perak yang berloketkan sebiji bintang untuk Salleha.

    Hari ke 3 :

    Mereka pergi ke Mall membeli-belah untuk mencari hadiah buat Lady Rye, seorang sahabat Salleh. Setelah lelah berkeliling dalam Mall, mereka memutuskan untuk membeli sebuah jam tangan. Setelah itu mereka beristirihat dan duduk di foodcourt, makan sepotong kuih dan satu gelas jus berdua dan mulai berpegangan tangan untuk pertama kalinya.

    Hari ke 7 :

    Bermain bowling dengan teman-teman Salleh. Tangan Salleha terasa sakit kerana
    tidak pernah bermain bowling sebelumnya. Salleh memicit-micit tangan Salleha
    dengan lembut.

    Hari ke 25 :

    Salleh mengajak Salleha makan malam di Danga Bay. Bulan sudah menampakkan diri, langit yang cerah menghamparkan ribuan bintang dalam pelukannya. Mereka duduk menunggu makanan, sambil menikmati suara desir angin berpadu dengan suara gelombang bergulung di pantai. Sekali lagi Salleha memandang langit, dan melihat bintang jatuh ( shooting stars ). Dia mengucapkan suatu permintaan dalam hatinya.

    Hari ke 41 :

    Salleh menyambut ulang tahun. Salleha membuatkan kek ulang tahun untuk Salleh. Bukan kek buatannya yang pertama, tetapi kasih sayang yang mulai timbul dalam hatinya membuat kek buatannya itu menjadi yang terbaik. Salleh terharu menerima kek itu, dan dia mengucapkan suatu harapan saat meniup lilin ulang tahunnya.

    Hari ke 67 :

    Salleh dan Salleha menghabiskan waktu di Sunway Lagoon. Berjalan sama di The
    World's Longest Pedestrian Suspension Bridge, sambil menikmati pemandangan. Naik The Viking, makan eskrim bersama, dan mengunjungi kiosk permainan. Salleh menghadiahkan sebuah boneka teddy bear besar bermata biru untuk Salleha, dan Salleha membelikan sebuah MP3 thumbdrive player untuk Salleh.

    Hari ke 72 :

    Pergi ke Suntec City di Temasik. Melihat meriahnya pamiran dari negeri Cina. Salleha mengajak Salleh untuk mengunjungi salah satu kiosk "Fortune Telling". Sang peramal hanya mengatakan "Hargai waktumu bersamanya mulai sekarang" kemudian peramal itu menitiskan airmata.

    P.S : Korang jangan pulak besok-besok gi jumpa tukang telek pulak... tang ini cuma buat sedapkan jalan citerr jerr...

    Hari ke 84 :

    Salleh mengusulkan agar mereka berlibur ke pantai. Pantai Desaru kelihatan sepi
    kerana bukannya waktu percutian bagi orang lain. Mereka melepaskan sandal dan
    berjalan sepanjang pantai sambil berpegangan tangan, merasakan lembutnya pasir dan dinginnya air laut menghempas kaki mereka. Matahari terbenam, dan mereka berpelukan seakan tidak ingin berpisah lagi.

    P.S Lagi : Tang peluk-peluk nie pong... korang jangan pulak nanti serang jebat pasai buat adengan peluk-peluk... sama jugak macam yang kat atas tu... sajerr nak panjangkan citerr...

    Hari ke 99 :

    Salleh memutuskan agar mereka menjalani hari ini dengan bersantai sambil berputar-putar tanpa arah tujuan keliling bandar dan akhirnya duduk di sebuah taman.

    1520hrs

    Salleha : " Aku haus. Rest kejap okay. "

    Salleh : " Tunggu disini, aku beli minuman dulu. Aye nak minum "Green Tea"; You nak minum apa? "

    Salleha : " Biar I saja yang beli. Aye kan penat putar stering keliling bandar hari ini. Sekejap yerr "

    Salleh mengangguk. Kakinya memang suka simpul biawak atau cramp kalau lama memandu.

    1530hrs

    Salleh sudah menunggu selama 10 minit and Salleha masih belum kembali juga. Tiba-tiba seseorang yang tidak dikenali berlari menghampiri Salleh dengan wajah panik.

    Salleh : " Ada apa Cik? "

    Orang asing : " Ada seorang perempuan dilanggar kereta. Rasa-rasanya macam
    temanmu tadi "

    Salleh segera berlari bersama orang itu. Disana, di atas jalan yang panas terjemur
    terik matahari siang, tergeletak tubuh Salleha bersimbah darah, masih memegang
    botol minumannya. Salleh segera menelefon ambulan dan langsung mengikut Salleha ke rumah sakit bersama-sama ambulan. Selama 8 jam 10 minit, Salleh tidak senang duduk diruang menunggu bilik kecemasan. Sekejap berdiri... sekejap mundar-mandir.. fikiran Salleh bercelaru. Seorang doktor keluar dengan wajah penuh penyesalan.

    2353hrs

    Doktor Zuhana : " Maaf, tetapi kami sudah cuba melakukan yang terbaik. Dia masih bernafas sekarang tapi Yang Maha Kuasa akan segera menjemput. Kami menjumpai surat ini dalam kocek bajunya. "

    Doktor Zuhana memberikan sekeping surat yang terkena percikan darah kepada
    Salleh dan Salleh segera masuk ke dalam bilik rawatan untuk melihat Salleha.
    Wajahnya pucat tetapi kelihatan damai. Salleh duduk disisi pembaringan Salleha dan menggenggam tangan Salleha dengan erat. Untuk pertama kali dalam hidupnya Salleh merasakan torehan luka yang sangat dalam di hatinya. Butiran airmata mengalir dari kedua belah matanya. Kemudian dia mulai membaca surat yang telah ditulis Salleha untuknya.

    Sahabatku Salleh...
    Ke 100 hari kita sudah hampir berakhir. Aku menikmati hari-hari yang telah ku lalui bersamamu. Walaupun kadang-kadang kau buat derk dan tidak dapat ku membuat telahan, tetapi semua perkara itu telah membawa kebahagiaan dalam hidupku.

    Aku sudah menyedari bahawa kau adalah jejaka yang berharga dalam hidupku. Aku menyesal tidak pernah berusaha untuk mengenalmu lebih dalam lagi sebelumnya.

    Sekarang aku tidak meminta apa-apa, hanya berharap kita dapat memperpanjang
    hari-hari kebersamaan kita. Sama seperti yang ku ucapkan pada bintang jatuh malam ( shooting stars ) itu di pantai, Aku ingin kau menjadi cinta sejati dalam hidupku. Aku ingin menjadi kekasihmu selamanya dan berharap kau juga akan berada disisiku seumur hidupku. Salleh, aku sangat sayang padamu.

    2358hrs

    Salleh : " Salleha, apakah kau tahu harapan apa yang ku ucapkan dalam hati tika
    meniup lilin ulang tahunku? Aku pun berdoa agar Tuhan mengizinkan kita bersama-sama selamanya. Leha, kau tidak boleh meninggalkan aku! Hari yang kita lalui baru berjumlah 99 hari! Kau harus bangun dan kita akan melalui puluhan ribu hari bersama-sama! Aku juga sayang padamu, Salleha. Jangan tinggalkan aku, Ayang...jangan biarkan aku kesepian!, Aku sayang kamu...!"

    Jam dinding berdentang 12 kali....jantung Salleha berhenti berdetak.

    Hari itu adalah hari ke 100...


    moral of the story:

    Luahkan perasaanmu pada orang yang kau sayangi sebelum terlambat.
    Kau tidak akan pernah tahu apa yang akan terjadi esok. Kau tidak akan pernah tahu siapa yang akan meninggalkanmu dan tidak akan pernah kembali lagi.


    True love doesn't always have a happy ending, because true love never ends....





    p/s :so pada u all yg masih belum lagi meluahkan perasaan thu....cepat2 sikt...nanti menyesal dah tak guna...bueknyer jadi cam citer nie?memang jodoh ditgn allah...tapi allah xnak lah kiter x berusaha dan x ego....
    so pepandailah korunk!


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    LuvHoneY
    chomot-chomeyl

    Posts : 84
    Points : 14338
    Signature : ♥♪♫♪♪

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by LuvHoneY on Thu 23 Apr 2009, 11:10 pm

    nk luahkan kat sape.. nanges nanges nanges

    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 15684
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by ratusanRM on Thu 23 Apr 2009, 11:13 pm

    mmg payah nak luahkan perasaan sayang ni.... teringat masa zaman bercinta dulu... blushing blushing blushing

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by eyes143 on Thu 23 Apr 2009, 11:17 pm

    sedeynya citer ni..
    sayu aku baca nanges

    tapi kan confuse

    cettttttt..
    cayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrh


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Thu 23 Apr 2009, 11:26 pm

    LuvHoneY wrote:nk luahkan kat sape.. nanges nanges nanges

    spec spec spec
    hihi..
    xkn xde kowt.. spec spec


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 15684
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by ratusanRM on Thu 23 Apr 2009, 11:28 pm

    LuvHoneY wrote:nk luahkan kat sape.. nanges nanges nanges


    luahkan je kat sini.... nanti ada la jejaka2 yg dengar haha haha

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Thu 23 Apr 2009, 11:30 pm

    eyes143 wrote:sedeynya citer ni..
    sayu aku baca nanges

    tapi kan confuse

    cettttttt..
    cayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrh

    ye cik mate..

    lalala lalala lalala


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    LuvHoneY
    chomot-chomeyl

    Posts : 84
    Points : 14338
    Signature : ♥♪♫♪♪

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by LuvHoneY on Thu 23 Apr 2009, 11:32 pm

    shukcaya wrote:
    LuvHoneY wrote:nk luahkan kat sape.. nanges nanges nanges

    spec spec spec
    hihi..
    xkn xde kowt.. spec spec

    memang x de ler.... confuse confuse

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Thu 23 Apr 2009, 11:35 pm

    ratusanRM wrote:
    LuvHoneY wrote:nk luahkan kat sape.. nanges nanges nanges


    luahkan je kat sini.... nanti ada la jejaka2 yg dengar haha haha

    btol3
    blinking blinking blinking


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by eyes143 on Thu 23 Apr 2009, 11:41 pm

    shukcaya wrote:
    eyes143 wrote:sedeynya citer ni..
    sayu aku baca nanges

    tapi kan confuse

    cettttttt..
    cayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrh

    ye cik mate..

    lalala lalala lalala

    takkan nk kena................. malumalu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    carnationmyra
    superpower MV

    Posts : 703
    Points : 16733
    Location : Venice of Perak

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by carnationmyra on Thu 23 Apr 2009, 11:49 pm

    hurmmm...sedey............kehilangan org trsyg mmg saat paling memeritkan........


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15066
    Location : All Over Malaysia

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by cc on Fri 24 Apr 2009, 12:33 am

    tp nape aku selalo kene reject, maki hamun & dpt penampo bile aku berterus terang minta couple???


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by eyes143 on Fri 24 Apr 2009, 12:35 am

    cc wrote:tp nape aku selalo kene reject, maki hamun & dpt penampo bile aku berterus terang minta couple???

    sapo yg penampo tu?


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15066
    Location : All Over Malaysia

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by cc on Fri 24 Apr 2009, 12:38 am

    eyes143 wrote:
    cc wrote:tp nape aku selalo kene reject, maki hamun & dpt penampo bile aku berterus terang minta couple???

    sapo yg penampo tu?

    org yg aku minta couple tu la.... col


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Fri 24 Apr 2009, 12:40 am

    cc wrote:
    eyes143 wrote:
    cc wrote:tp nape aku selalo kene reject, maki hamun & dpt penampo bile aku berterus terang minta couple???

    sapo yg penampo tu?

    org yg aku minta couple tu la.... col

    meh mintak kat aku
    tgk aku kasi ape plak..
    gelakbesar gelakbesar gelakbesar gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15066
    Location : All Over Malaysia

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by cc on Fri 24 Apr 2009, 12:43 am

    [quote="shukcayameh mintak kat aku
    tgk aku kasi ape plak..
    gelakbesar gelakbesar gelakbesar gelakbesar[/quote]



    minta 50 sen pon dekuts...
    ni kan nak minta lebey dr tu.... blushing blushing


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Fri 24 Apr 2009, 12:54 am

    cc wrote:

    minta 50 sen pon dekuts...
    ni kan nak minta lebey dr tu.... blushing blushing

    specky specky specky
    aritu kn da kasi dwit jutaria.. gelakbesar gelakbesar


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by eyes143 on Fri 24 Apr 2009, 1:01 am

    shukcaya wrote:
    cc wrote:

    minta 50 sen pon dekuts...
    ni kan nak minta lebey dr tu.... blushing blushing

    specky specky specky
    aritu kn da kasi dwit jutaria.. gelakbesar gelakbesar

    cc tak mkn duit jutaria..
    dia makan kepc je..
    antu kepc la katakan lol


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    cc
    chomot-chomeyl

    Posts : 286
    Points : 15066
    Location : All Over Malaysia

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by cc on Fri 24 Apr 2009, 1:04 am

    eyes143 wrote:
    shukcaya wrote:
    cc wrote:

    minta 50 sen pon dekuts...
    ni kan nak minta lebey dr tu.... blushing blushing

    specky specky specky
    aritu kn da kasi dwit jutaria.. gelakbesar gelakbesar

    cc tak mkn duit jutaria..
    dia makan kepc je..
    antu kepc la katakan lol

    igt nk mkn kepsi ari ni...
    sekali hanyut kene tarik masuk chilis...
    pastu gi tgk wyg cite friday 13th...
    dgn ex...
    wakakakaka
    lalala lalala


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________


    [/center]

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Fri 24 Apr 2009, 1:04 am

    eyes143 wrote:
    shukcaya wrote:
    cc wrote:

    minta 50 sen pon dekuts...
    ni kan nak minta lebey dr tu.... blushing blushing

    specky specky specky
    aritu kn da kasi dwit jutaria.. gelakbesar gelakbesar

    cc tak mkn duit jutaria..
    dia makan kepc je..
    antu kepc la katakan lol

    jom kite mam kepci terharu terharu


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by eyes143 on Fri 24 Apr 2009, 1:09 am

    cc wrote:
    eyes143 wrote:
    shukcaya wrote:
    cc wrote:

    minta 50 sen pon dekuts...
    ni kan nak minta lebey dr tu.... blushing blushing

    specky specky specky
    aritu kn da kasi dwit jutaria.. gelakbesar gelakbesar

    cc tak mkn duit jutaria..
    dia makan kepc je..
    antu kepc la katakan lol

    igt nk mkn kepsi ari ni...
    sekali hanyut kene tarik masuk chilis...
    pastu gi tgk wyg cite friday 13th...
    dgn ex...
    wakakakaka
    lalala lalala

    dgn ex ka??
    aiyarkkkk!!
    takdak penyakit gatai cari penyakit wateva


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    makaroniudang
    chomot-chomeyl

    Posts : 90
    Points : 14218
    Signature : nape asek aku on9 sorg2 je ni......

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by makaroniudang on Sun 03 May 2009, 5:20 am

    terharu terharu terharu

    king_diamond
    superpower MV

    Posts : 767
    Points : 17148
    Location : palestine
    Signature : iman adalah aset...kalau kurang boleh tambah...kalau abis leh bankrap...hihi

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by king_diamond on Sun 17 May 2009, 3:58 pm

    citer sedih saya....

    ~kesian kat satu pasukan EPL tuh, 18 tahun tak penah merasa piala Liga, sedih....sungguh sedih kurasakan.....

    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 15656
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by Gila Komik on Mon 18 May 2009, 12:00 am

    sedih gak citer ni

    shukcaya
    tukangwelkamMV

    Posts : 632
    Points : 16378
    Location : dush dye!
    Signature : there's only one thing two do three words four you.. :D

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by shukcaya on Mon 18 May 2009, 12:20 am

    aku nk declare kt sape ni ek confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    I never meant the things I said to make you cry can I say I'm sorry
    It's hard to forget and yes I regret all these mistakes

    Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort
    You're pushing me out When I wanted in


    Sponsored content

    Re: kisah sedeyh.. [declare before late!~]

    Post by Sponsored content Today at 10:02 am


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 10:02 am