Jom Layan Online Game....

    Share
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Thu 23 Apr 2009, 9:58 pm

    salam,



    sape2 yg belum addict dgn game online bleh try ni


    http://auwww.mybrute.com


    jom kita lawan thumb thumb
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 12:03 am

    ratusanRM wrote:salam,



    sape2 yg belum addict dgn game online bleh try ni


    http://auwww.mybrute.com


    jom kita lawan thumb thumb

    cam xleh kalahkan saya punya jer nih........... big eyes big eyes big eyes

    http://ramsisii.mybrute.com/ malumalu malumalu malumalu
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Fri 24 Apr 2009, 12:05 am

    Kehidupan wrote:
    ratusanRM wrote:salam,



    sape2 yg belum addict dgn game online bleh try ni


    http://auwww.mybrute.com


    jom kita lawan thumb thumb

    cam xleh kalahkan saya punya jer nih........... big eyes big eyes big eyes

    http://ramsisii.mybrute.com/ malumalu malumalu malumalu


    sabar2.... mentang2 la dah level 5 mrh
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 12:20 am

    ratusanRM wrote:
    Kehidupan wrote:
    ratusanRM wrote:salam,



    sape2 yg belum addict dgn game online bleh try ni


    http://auwww.mybrute.com


    jom kita lawan thumb thumb

    cam xleh kalahkan saya punya jer nih........... big eyes big eyes big eyes

    http://ramsisii.mybrute.com/ malumalu malumalu malumalu


    sabar2.... mentang2 la dah level 5 mrh

    meh la battle dgn saya cepat............ malumalu malumalu malumalu gelakbesar
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Fri 24 Apr 2009, 12:25 am

    Kehidupan wrote:

    meh la battle dgn saya cepat............ malumalu malumalu malumalu gelakbesar


    sabar2.... sampai masa nanti tggu la jadi camni geramsgt geram
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 1:00 am

    ratusanRM wrote:
    Kehidupan wrote:

    meh la battle dgn saya cepat............ malumalu malumalu malumalu gelakbesar


    sabar2.... sampai masa nanti tggu la jadi camni geramsgt geram

    tak takut pun............. malumalu malumalu malumalu
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 8:19 am

    ratusanRM wrote:


    sabar2.... mentang2 la dah level 5 mrh

    baru tadi naik lvl 6........... malumalu malumalu
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Fri 24 Apr 2009, 11:47 am

    Kehidupan wrote:
    ratusanRM wrote:


    sabar2.... mentang2 la dah level 5 mrh

    baru tadi naik lvl 6........... malumalu malumalu


    den follow.... level 4 gelakbesar gelakbesar
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 12:03 pm

    ratusanRM wrote:


    den follow.... level 4 gelakbesar gelakbesar

    bile kita nk bertarung nih..........? malumalu malumalu
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Fri 24 Apr 2009, 1:22 pm

    Kehidupan wrote:
    ratusanRM wrote:


    den follow.... level 4 gelakbesar gelakbesar

    bile kita nk bertarung nih..........? malumalu malumalu


    web brute maintanance gak cam CG tidak tidak
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 5:05 pm

    ratusanRM wrote:


    web brute maintanance gak cam CG tidak tidak

    dah ok dah.......... terharu terharu terharu

    meh la lawan....... malumalu malumalu
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Fri 24 Apr 2009, 11:13 pm

    Kehidupan wrote:
    ratusanRM wrote:


    web brute maintanance gak cam CG tidak tidak

    dah ok dah.......... terharu terharu terharu

    meh la lawan....... malumalu malumalu


    seawal subuh den dah bertarung gelakbesar haha


    esok masih ada... ramsisII tak aci ada binatang mrh
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Fri 24 Apr 2009, 11:44 pm

    ratusanRM wrote:


    seawal subuh den dah bertarung gelakbesar haha


    esok masih ada... ramsisII tak aci ada binatang mrh

    sape soh xbela.......... thumb

    saya syg kn haiwan........ lurve
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Fri 24 Apr 2009, 11:57 pm

    Kehidupan wrote:

    sape soh xbela.......... thumb

    saya syg kn haiwan........ lurve


    den sayang beruang & lembu je gatal gatal
    avatar
    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 16801
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Gila Komik on Sat 25 Apr 2009, 5:19 am

    spe nak jadi pupil aku hehehe http://edinima.mybrute.com
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 3:58 pm

    Gila Komik wrote:spe nak jadi pupil aku hehehe http://edinima.mybrute.com

    pergh........

    mentap.......

    jgn segan2 masuk arena nnt search jer "RamsisII" yer.........
    terharu terharu
    avatar
    cryo
    superpower MV

    Posts : 14
    Points : 15179

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by cryo on Sun 26 Apr 2009, 11:00 pm

    sapa nak battle dgn aku ... lawan my cute brute ... haha

    http://chenaz.mybrute.com
    avatar
    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 16801
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Gila Komik on Mon 27 Apr 2009, 2:43 am

    baru level 3 huhu...cmne la otai2 lain tu aku tgk smpai 30 level dier
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Mon 27 Apr 2009, 2:05 pm

    Gila Komik wrote:baru level 3 huhu...cmne la otai2 lain tu aku tgk smpai 30 level dier


    diorang dah tentu lama dah register brute.... makan 1 tahun dah kot confuse
    avatar
    ratusanRM
    chomeyl suda!

    Posts : 516
    Points : 16829
    Signature : Selamat tinggal chart...

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by ratusanRM on Mon 27 Apr 2009, 2:06 pm

    Gila Komik wrote:spe nak jadi pupil aku hehehe http://edinima.mybrute.com


    oh anak muridku terharu terharu
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Mon 27 Apr 2009, 2:50 pm

    cryo wrote:sapa nak battle dgn aku ... lawan my cute brute ... haha

    http://chenaz.mybrute.com

    pergh, otai nih.......

    sok saya try lawan.........
    terharu terharu

    mesti sy kalah....... nanges nanges
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Tue 28 Apr 2009, 10:44 am

    cryo wrote:sapa nak battle dgn aku ... lawan my cute brute ... haha

    http://chenaz.mybrute.com

    yey, RamsisII saya sudah kalahkan chenaz......... blushing blushing
    avatar
    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 16801
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Gila Komik on Tue 28 Apr 2009, 10:55 am

    baru nek level 3....huhu amature lagi aku ni
    avatar
    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 19232
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Kehidupan on Tue 28 Apr 2009, 11:41 am

    Gila Komik wrote:baru nek level 3....huhu amature lagi aku ni

    buat je pupil bnyk2......... music music
    avatar
    Gila Komik
    chomeyl suda!

    Posts : 421
    Points : 16801
    Signature : Future Made Of Virtual Insanity

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Gila Komik on Tue 28 Apr 2009, 11:53 am

    Kehidupan wrote:
    Gila Komik wrote:baru nek level 3....huhu amature lagi aku ni

    buat je pupil bnyk2......... music music

    xtaw nak tarik spe jadi pupil..

    xpe la lone ranger je la hish

    Sponsored content

    Re: Jom Layan Online Game....

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue 25 Jul 2017, 2:53 pm