:Sembang-Sembang:

    Share

    carnationmyra
    superpower MV

    Posts : 703
    Points : 16733
    Location : Venice of Perak

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by carnationmyra on Sat 25 Apr 2009, 5:21 pm

    bdk kecit nih...nk kene cobet eaa?


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 5:58 pm

    carnationmyra wrote:bdk kecit nih...nk kene cobet eaa?

    wek!~~~~~ lalala lalala

    ARIFFX
    chomot-chomeyl

    Posts : 188
    Points : 14693
    Signature : signature?

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by ARIFFX on Sat 25 Apr 2009, 5:59 pm

    geram

    dia ketuk/hentam/tikam apa smpai kuar darah?

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 6:04 pm

    ARIFFX wrote:geram

    dia ketuk/hentam/tikam apa smpai kuar darah?

    cam ketuk/hemtam/tikam tangan sendiri jer tuh...... malumalu malumalu

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14652
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by pinkrabbit on Sat 25 Apr 2009, 8:08 pm

    Kehidupan wrote:
    ARIFFX wrote:geram

    dia ketuk/hentam/tikam apa smpai kuar darah?

    cam ketuk/hemtam/tikam tangan sendiri jer tuh...... malumalu malumalu

    dah gile ke ketuk tgn sendri? fenin

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by eyes143 on Sat 25 Apr 2009, 9:24 pm

    carnationmyra wrote:caya da letak siggy pakcik adar.....ha ha ha!

    pacik adar amek siggy dia tu lol


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by eyes143 on Sat 25 Apr 2009, 9:24 pm

    ARIFFX wrote:geram

    dia ketuk/hentam/tikam apa smpai kuar darah?

    aiyarkkk..
    ketuk/hentam/tikam??
    pnjgnye confuse


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    eyes143
    superpower MV

    Posts : 1175
    Points : 18518
    Location : :: pEaRL !sLaNd ::
    Signature : incik kecHiX..~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by eyes143 on Sat 25 Apr 2009, 9:25 pm

    pinkrabbit wrote:
    Kehidupan wrote:
    ARIFFX wrote:geram

    dia ketuk/hentam/tikam apa smpai kuar darah?

    cam ketuk/hemtam/tikam tangan sendiri jer tuh...... malumalu malumalu

    dah gile ke ketuk tgn sendri? fenin

    dia tekanan perasaan tu lalala


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    "kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu.. seandainya antara kamu punya rasa rindu.."

    castle in da sky is mine

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Sat 25 Apr 2009, 11:00 pm

    sembang pe nih...........? hero

    ARIFFX
    chomot-chomeyl

    Posts : 188
    Points : 14693
    Signature : signature?

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by ARIFFX on Sun 26 Apr 2009, 1:28 am

    xde sembang pape..

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 8:23 am

    sunyi lak sini....... malumalu

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Sun 26 Apr 2009, 9:56 am

    CG elok, abis sepi kt sini.......... malumalu

    makaroniudang
    chomot-chomeyl

    Posts : 90
    Points : 14218
    Signature : nape asek aku on9 sorg2 je ni......

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by makaroniudang on Mon 27 Apr 2009, 1:02 am

    cite pasal ape ni haaaaaaaaa
    confuse

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Mon 27 Apr 2009, 1:38 am

    makaroniudang wrote:cite pasal ape ni haaaaaaaaa
    confuse

    jom cite pasal kita berdua.......... blinking blinking

    makaroniudang
    chomot-chomeyl

    Posts : 90
    Points : 14218
    Signature : nape asek aku on9 sorg2 je ni......

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by makaroniudang on Mon 27 Apr 2009, 1:39 am

    kite be 2?
    confuse

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Mon 27 Apr 2009, 1:47 am

    makaroniudang wrote:kite be 2?
    confuse

    ber 100 pun boleh........... lalala lalala

    qreemall
    chomot-chomeyl

    Posts : 106
    Points : 14374
    Signature : http://qreemall.blogspot.com

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by qreemall on Mon 27 Apr 2009, 4:55 pm

    dh sunyi sepi balik kt sini.....
    :-?

    Qeena
    MODfire

    Posts : 79
    Points : 14311
    Location : Kuala Lumpur
    Signature : ~~ Tetapkan hati aku..hanya untuk dia...~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Qeena on Mon 27 Apr 2009, 5:09 pm

    heloooo...

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Mon 27 Apr 2009, 5:18 pm

    Qeena wrote:heloooo...

    yaa....... malumalu malumalu

    Qeena
    MODfire

    Posts : 79
    Points : 14311
    Location : Kuala Lumpur
    Signature : ~~ Tetapkan hati aku..hanya untuk dia...~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Qeena on Mon 27 Apr 2009, 8:36 pm

    sapa ada nie??

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14652
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by pinkrabbit on Mon 27 Apr 2009, 8:41 pm

    Qeena wrote:sapa ada nie??

    arnab pink ade ni... lalala

    Qeena
    MODfire

    Posts : 79
    Points : 14311
    Location : Kuala Lumpur
    Signature : ~~ Tetapkan hati aku..hanya untuk dia...~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Qeena on Mon 27 Apr 2009, 8:43 pm

    nak sembang apa nie arnab pink?
    confuse

    bosan nie ...

    pinkrabbit
    chomot-chomeyl

    Posts : 165
    Points : 14652
    Location : Earth..
    Signature : i just want happiness...

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by pinkrabbit on Mon 27 Apr 2009, 8:48 pm

    Qeena wrote:nak sembang apa nie arnab pink?
    confuse

    bosan nie ...

    dah diner ker... nak g mkn jap lg.. hero

    Qeena
    MODfire

    Posts : 79
    Points : 14311
    Location : Kuala Lumpur
    Signature : ~~ Tetapkan hati aku..hanya untuk dia...~~

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Qeena on Mon 27 Apr 2009, 8:50 pm

    pinkrabbit wrote:
    Qeena wrote:nak sembang apa nie arnab pink?
    confuse

    bosan nie ...

    dah diner ker... nak g mkn jap lg.. hero

    belum...
    tunggu makanan yang tak sampai sampai nie... geram

    Kehidupan
    kanak2 terpilih

    Posts : 1082
    Points : 18087
    Location : Saint Petersburg
    Signature : "Mereka yang menghidupkan sunnah Rasulullah SAW di akhir zaman umpama menggenggam bara api yang menyala. Kitakah mereka itu?"

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Kehidupan on Mon 27 Apr 2009, 8:55 pm

    Qeena wrote:nak sembang apa nie arnab pink?
    confuse

    bosan nie ...

    sembang dgn saya mau x.........? malumalu malumalu

    Sponsored content

    Re: :Sembang-Sembang:

    Post by Sponsored content Today at 4:03 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 4:03 am